A Mongolian BBQ HÍRLEVELEI

________________________________________ ITT_FELIRATKOZHAT_HÍRLEVELÜNKRE

Válasszon hírleveleink közül.(többre is feliratkozhat).
Mongolian Barbecue Étterem, 1125 Budapest Márvány utca 19/a
facebook Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 356 6363

A Mongolian Barbecue Étterem

3b jpg

A Mongolian Barbecue étterem, egy olyan speciális szolgáltatással várja vendégeit, amely induláskor is, már több mint 15 éve  különlegességnek számított.
Úttörőként vezettünk be azt a szervízt, amely ötvözi a hagyományos, étlapról történő rendelés lehetőségét, és a vendégeknek egy szélesebb körű választási lehetőséget biztosít a többféle ínycsiklandozó finomságok egyidejű kipróbálására egy fix árért.


Éttermünk hétfőtől csütörtökig 12 - 17 óra közt 3 890,- Ft/fő, 18 - 23 óra közt   4 990,- Ft/fő, péntektől vasárnapig és ünnepnapokon egységesen 5 490,- Ft/fő áron korlátlan étel-, és italfogyasztással várja kedves vendégeit, amelyben benne foglaltatnak szénsavas és rostos üdítők, jeges tea, ásványvíz, valamint kétféle csapolt sör (Tuborg) és 6 féle Eger illetve Balaton környéki folyó bor.

Ezen felül széles választékban kínálunk pácolt húsokat, grill zöldségeket, amelyeket az önök ízlése szerint készítenek el chef-jeink a látványkonyhán. Nyolc féle köretet, salátát és dresszingeket kínálunk hozzájuk.

Ezen felül az ár tartalmazza természetesen a kávékat korlátlan fogyasztásra, valamint sajtokat, friss gyümölcsöket. Tehát az előételeket és az italokat egész este felszolgáljuk Önöknek, a főételeket pedig Önök készítetthetik el ízlésük szerint a látványkonyhán.

A vacsoraidőszak 18:00-tól zárásig, azaz 23:00-ig tart. 22:30-kor zár a konyha és az italpult és 23:00-kor az étterem.

Folyamatosan kellemes lágy zene szól minden termünkben.

Amennyiben további kérdése van, elérhet bennünket a 356 63 63-es telefonszámon, vagy e-mailben minden nap 9-től este 11 óráig.

Asztalfoglalását weblapunkon a Kapcsolat/Asztalfoglalás menüpont kiválasztását követően, vagy IDE kattintva is elküldheti egy formanyomtatvány kitöltésével, amely pár percet vesz csak igénybe.


Üdvözlettel: Mongolian Barbecue Étterem